Barcelona - Gràcia

Si vols votar a les nostres diverses Primàries, afilia't!

  • Actualitzat:
  • Creat:

No ho deixis a l'atzar!

Des de la seva fundació, el PSC és un partit que s’ha fet gràcies a l’aliança amb organitzacions de l’esquerra social i al recolzament de milers de ciutadans i ciutadanes progressistes, que simpatitzen amb els ideals socialistes i que ens donen suport electoral.

Avui, tota la militància del partit intervé directament a la major part de les decisions, mitjançant el seu vot a les primàries per escollir qui ha de liderar el PSC i el PSOE i qui ens ha de representar com a candidat o candidata a la Presidència del Govern d’Espanya, a la Presidència de la Generalitat de Catalunya o a l’Alcaldia de Barcelona. Fins i tot la seva intervenció és decisiva en els pactes de govern que el partit vulgui subscriure.

Per això volem convidar a afiliar-se a tothom que vulgui intervenir en tots aquests processos de democràcia directa, i que comparteixi els nostres valors progressistes.

Es pot fer omplint aquest formulari, venint a qualsevol dels locals del PSC arreu de Barcelona (seus del PSC a Barcelona), enviant un correu electrònic a barcelonainfo@socialistes.cat o trucant al 93.302.60.16